Att köpa katt

För oss är det ett livslångt engagemang att vara uppfödare. När du köper en kattunge från Amberglance får du förutom uppfödare som är intresserade och engagerade, stamtavla i SVERAK, veterinärbesiktning som är högst 7 dagar gammal, två vaccinationer, chipmärkning, en kattunge som är avmaskad flera gånger. Kattungen levereras tidigast vid 14 veckors ålder.

Under kattungarnas uppväxt lägger vi mycket tid på att de ska bli socialiserade. Vi engagerar oss i dem en och en, vänjer dem vid att bli burna, borstade, kloklippta och när de blir lite äldre får de bada och bli fönade försiktigt. De får röra sig fritt i huset och bli hundvana.
När du hämtar din katt är den dolda fel försäkrad tills tre års ålder. Våra katter är uppfödda på premiumfoder från Orijen och Mush och det vill vi gärna att de ska fortsätta äta åtminstone sitt första år. Orijen kattungepaket, en filt med mammans doft och foton på din kattunge från uppväxttiden medföljer när du hämtar din katt,
Om du är intresserad av att köpa katt från oss, skriv ett mail där du berättar lite om dig själv så återkopplar vi inom det snaraste.

 Vi säljer endast sällskapskatter,  avelskatter till registrerade katterier och enbart innekatter men gärna med tillgång till utevistelse i nätad gård eller balkong. 

Vi förbehåller oss rätten att välja köpare till våra katter. Vill du tinga en kattunge är detta möjligt efter överenskommelse till ett pris av 2000 kronor som dras av från den totala köpesumman. Tingningsavgiften betalas inte tillbaka i den händelse att köparen ångrar sig.